Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Bier en baco's voor Nieuw-Lekkerland

07 okt 2017, 19.06Verslag

NIEUW-LEKKERLAND - "We gaan biertjes en baco's drinken vanavond!", meldde Nieuw-Lekkerland trainer Ronald Hulsbosch na afloop van de thuiswedstrijd teen Deltasport. Er was ook alle aanleiding om even lekker ui de bol te gaan: een mooie 3-0 overwinning, de eerste deze competitie.

Nieuw-Lekkerland begon wat onwennig en had de mazzel dat de gasten in de openingsfase een dot van een scoringskans lieten lopen. Vervolgens ontbrandde het duel dankzij Gertjan Stout, die met fysiek stevig spel de rest van zijn team inspireerde. Lekkerland veranderde in een vechtmachine en zag Jeroen Wolf nog in de eerste helft de 1-0 aantekenen.

Na de pauze werd het 2-0 door uitblinker Niels Brekelmans op assist van de ook al ijzersterk spelende Kevin Korrel. Jeroen Wolf maakte er uiteindelijk ook nog 3-0 van.