Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

CFM/Transito buigt 3-0 achterstand om in 3-6 zege

16 mrt 2019, 00.49Verslag

RIJSSEN - CFM/Transito nam het na twee wedstrijdvrije weken op vrijdagavond op tegen Excelsior'31. In de Reggehal in Rijssen werd er met 3-6 gewonnen van de tegenstander waar thuis nog van werd verloren.

In de eerste helft zag het er niet naar uit dat CFM/Transito de punten mee naar Werkendam zou nemen. In een erg slechte eerste helft kwam de thuisploeg op een 3-0 voorsprong, maar bleef CFM/Transito aansluiting houden dankzij een treffer van Kevin Cornet.

De tweede helft was een totaal ander CFM/Transito dat aan de aftrap kwam, dankzij een karaktervolle eerste fase van de tweede helft kwamen de Werkendammers weer helemaal terug in de wedstrijd. Na de 3-3 bleef de voorsprong een tijdje uit. Maar dankzij een treffer van Gerard van den Adel en twee treffers van Kevin Cornet gingen de punten mee naar Werkendam.

Volgende week staat er een thuiswedstrijd op het programma voor CFM/Transito. De wedstrijd tegen FC Brasil'77 begint om 20.00 uur in Sporthal de Crosser in Werkendam.

Doelpuntenmakers CFM/Transito: Kevin Cornet (3), Erik Blokland, Martijn Lommers, Gerard van den Adel.