Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

CFM/Transito maatje te groot voor Futsal Apeldoorn 2

15 sep 2018, 00.19Verslag

WERKENDAM - CFM/Transito klopte Futsal Apeldoon 2 vrijdagavond met ruime cijfers: 7-2.

Na de ongelukkige nederlaag in de eerste speelronde wachtte vrijdagavond de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen voor CFM/Transito. In De Crosser was nieuwkomer Futsal Apeldoorn 2, voortgekomen uit onder meer PFC Apeldoorn, de tegenstander. De mannen uit Apeldoorn waren het seizoen begonnen met een overwinning op Bristol Team.

In een weer goed gevulde Crosser begon de wedstrijd van beide kanten aftastend. Na 10 minuten brandde de wedstrijd echter los. Kevin Cornet kwam oog in oog met de keeper van Futsal Apeldoorn 2 en wist in tweede instantie de 1-0 op het scorebord te zetten. De gasten uit Apeldoorn deden snel wat terug met een leep puntertje.

Toch was het CFM/Transito vanaf dat moment de bovenliggende partij en kwam via twee assists van Chamith van Vuuren op respectievelijk Bart Jongejan en Fabian van Horssen op een 3-1 voorsprong. Beide ploegen scoorden daarna nog, waardoor de ruststand 4-2 werd.

Geloof weg
In de tweede helft was het geloof bij de bezoekers weg en liep CFM/Transito al snel uit naar een 7-2 voorsprong, wat tevens ook de eindstand was. Deze uitslag had hoger uit kunnen vallen, wanneer ook in het laatste deel van de wedstrijd het vizier op scherp had gestaan bij de Werkendammers.

Na de nipte nederlaag van vorige week, nu een mooie overwinning die vertrouwen geeft voor de komende wedstrijden. Volgende week neemt CFM/Transito het in de landelijke beker op tegen Topklasser Botafogo. De wedstrijd is om 21.30 uur in Eindhoven.

Doelpuntenmakers CFM/Transito: Kevin Cornet (2), Bart Jongejan (2), Fabian van Horssen (2) en Gerard van den Adel.