CFM/Transito met kater uit de winterstop

19 jan 2019, 00.14Verslag

APELDOORN - CFM/Transito begon 2019 met een uitwedstrijd tegen Futsal Apeldoorn 2, dat zevende staat in de 1e Divisie B. De Werkendammers kwamen niet best uit de winterstop en verloren de wedstrijd in Apeldoorn met 6-4.

De eerste kans van de wedstrijd was voor CFM/Transito, maar Kevin Cornet verzuimde om de score te openen. Iets wat hem later ongelukkig wel in eigen doel lukte. Via twee uitgespeelde kansen door de thuisploeg stond er daarna al snel 3-0 op het scorebord. Via Gerard van den Adel scoorde CFM/Transito nog voor rust, waardoor er nog hoop was op een goede afloop in de tweede helft.

Niet doordrukken
Die goede afloop leek in de tweede helft alweer snel ver weg, na de 4-1 van de thuisploeg. Toch ging de thuisploeg niet goed om met de voorsprong en dankzij veel overtredingen kwam CFM/Transito weer helemaal terug in de wedstrijd via twee doelpunten van Kevin Cornet en een goal van Chamith van Vuuren. De Werkendammers verzuimden echter om door te drukken en zagen de winst in de laatste minuten van de wedstrijd naar Futsal Apeldoorn 2 gaan.

Volgende week vrijdag speelt CFM/Transito weer een thuiswedstrijd in De Crosser in Werkendam. Om 20.00 uur is Madereros C.F. de tegenstander, waar in de uitwedstrijd eerder dit seizoen met 2-3 van werd gewonnen.

Doelpuntenmakers CFM/Transito: Kevin Cornet (2), Gerard van den Adel en Chamith van Vuuren.