CFM/Transito moet in Lichtenvoorde genoegen nemen met gelijkspel

24 nov 2018, 12.05Verslag

LICHTENVOORDE - CFM/Transito is er vrijdagavond niet in geslaagd om drie punten mee te nemen uit Lichtenvoorde. Tegen LZV/Kuypers H&W werd met 3-3 gelijkgespeeld.

De Werkendammers begonnen afwachtend aan de wedstrijd en probeerden de gastheren vanuit de counter pijn te doen. Dit lukte na een gegegeven vrije trap, die werd benut door Kevin Cornet. De resterende tijd van de eerste helft was voor LZV/Kuypers H&W, dat vlak voor rust na een aantal kansen op gelijke hoogte kwam.

In de tweede helft was het wederom CFM/Transito dat op voorsprong kwam. Ditmaal was het Josbert Wemmenhove die de bezoekers aan de leiding bracht. Veel meer kansen kregen de Werkendammers de minuten daarna niet meer, waarna LZV/Kuypers H&W de druk ophoogde. Dit resulteerde uiteindelijk in twee treffers en een voorsprong voor de gastheren. CFM/Transito was daarna nog wel bij machtte om een gelijkspel uit het vuur te slepen, nadat Gerard van den Adel vlak voor tijd de 3-3 binnenschoot.

Volgende week speelt CFM/Transito een thuiswedstrijd. Tegenstander in De Crosser is dan Bristol Team. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Doelpuntenmakers CFM/Transito: Kevin Cornet, Josbert Wemmenhove en Gerard van den Adel.

(verslag: CFM/Transito)