Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

De Alblas heeft geen kind aan zwak HSSC’61

11 nov 2017, 19.48Verslag

OUD-ALBLAS - Een dominant De Alblas liet geen spaan heel van HSSC'61. De 2-0 ruststand, door goals van Rhaudi Diamant en Richard van den Berg, werd na de thee vakkundig uitgebouwd. Gert Zuidgeest en Djordi de Boer maakten het kwartet vol. Eventjes nam De Alblas gas terug, maar met zijn tweede goal bepaalde oud-Oranje Wit speler Zuidgeest de eindstand op 5-0.

"Ik vind het een geflatteerde bekernederlaag, waarbij mijn ploeg de doelpunten wel erg makkelijk weggaf. Verder ben ik boos op de scheidsrechter, die een aantal keren in ons nadeel floot", aldus HSSC'61-trainer Gerrit Molenaar. "Ik wil De Alblas niets tekort doen, maar onze koploper Benschop is tien keer beter. Maar ik raak niet in paniek, met mijn ploeg komt het heus wel goed."

(foto: Rick den Besten)

En dat is het al met De Alblas. "Volgende week hebben we genoeg aan een puntje tegen IFC om de periodetitel te winnen. De 7-1 zege in de EM Cup op Unitas en de bekerwinst vandaag geven alle vertrouwen", aldus oud-bestuurslid Bert van Mourik.

(foto: Rick den Besten)