De Werkendamse revanche op Katwijk smaakt zoet

02 feb 2019, 19.01Verslag

WERKENDAM - Kozakken Boys haalde zaterdag hoogvlieger Katwijk onderuit met 2-1. Daarmee pakten de โ€˜Boysโ€™ hun revanche voor de laatste wedstrijd van afgelopen seizoen waarin de Werkendammers het kampioenschap aan Katwijk moesten laten.

Embedded rich media on Twitter

Wat toen niet lukte, lukte zaterdag wel. Kozakken Boys begon gedreven aan het duel en had bijna heel de wedstrijd het heft in handen. Al in de tweede minuut kopte Sanny Monteiro raak, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Vervolgens belandde een poging van Mark Veenhoven op de paal.

Bart Stoutjesdijk Fotografie

Uit het niets viel wel de 0-1 voor Katwijk middels Robert Susan. Dat was toch even een tikkie, maar al snel nam Kozakken Boys het heft weer in handen. Kozakken Boys had wel pech, dat de sluitpost van Katwijk na de rust een vrije trap van Tim Eekman nog onder de lat weg haalde.

Beloning
Halverwege de tweede helft was het wel raak. Na een vrije trap mocht Sanny Monteiro de 1-1 op zijn naam schrijven. Kozakken Boys ging vol door en een kwartier voor tijd volgde de beloning met de 2-1 door Charlton Vicento, uit een identieke situatie.

Bart Stoutjesdijk Fotografie

In de slotfase lieten de Werkendammers de dikverdiende winst niet meer glippen.