Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Debutant Luuk van der Leun (16) kopt SV Meerkerk naar tweede zege

02 dec 2018, 12.14Verslag

MEERKERK - De zestienjarige debutant Luuk van der Leun kopte SV Meerkerk kort voor tijd naar een 2-1 zege op Hardinxveld. De tweede driepunter van het seizoen was uiteraard zeer welkom en leverde een feestje op in de kleedkamer.

"Zeker ook omdat de ploegen onder ons verloren", legde Gerrie Schaap uit. "Zo ontstaat er toch een klein gaatje en kunnen wij weer met een schuin oog omhoog gaan kijken." Het gat naar Hardinxveld, de nummer tien op de ranglijst bedraagt nog wel vijf punten.

Embedded rich media on Twitter

Held van de dag was de zestienjarige Luuk van der Leun. Hij debuteerde in de hoofdmacht en kreeg tijdens het duel niet geheel onverwacht tweemaal te kampen met kramp. Dat belette hem echter niet om kort voor tijd, nadat eerder Joop Friedeman scoorde en Hardinxveld gelijk maakte, een corner binnen te koppen.

(foto: Rick den Besten)

Het was sowieso een debutantenbal want zijn eeneiige tweelingsbroer Daan viel in en ook doelman Ruben Vrijbrief mocht voor het eerst de geblesseerde Wilco den Tuinder vervangen.