Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Dennis Verhoef schiet Sliedrecht met vier goals naar nacompetitiefinale

11 jun 2019, 21.56VerslagUpdate

SLIEDRECHT - Na de bekerwinst van afgelopen zaterdag staat Sliedrecht nu ook op de drempel van de hoofdklasse. Two down, one to go...

Sliedrecht won dinsdagavond op eigen veld met 5-2 van Roda'46. Dat ging minder gemakkelijk dan de cijfers doen vermoeden.

Sjoerd van der Waal zette de thuisclub al in de tweede minuut op voorsprong, maar bij rust keek Sliedrecht tegen een 1-2 achterstand aan.

De tweede helft werd de grote 'Dennis Verhoef-show'. Sliedrecht speelde ijzersterk en de spits scoorde maar liefst viermaal. Eindstand: 5-2.

Sliedrecht speelt zaterdag 15 juni op neutraal terrein de nacompetitiefinale tegen DETO. Inzet is een plaats in de hoofdklasse.

Embedded rich media on Twitter

Embedded rich media on Twitter