Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Derde nederlaag op rij CFM/Transito

23 feb 2019, 09.05Verslag

EDE/WERKENDAM - Na twee nederlagen op rij was het aan CFM/Transito om weer eens een overwinning te gaan pakken. Dit moest vrijdagavond gaan gebeuren in een uitwedstrijd tegen ZVV Ede. Ondanks een voorsprong moest de smalle selectie van CFM/Transito wederom met een nederlaag het veld verlaten.

In een weinig enerverende eerste gedeelte van de wedstrijd was het na tien minuten CFM/Transito dat op voorsprong kwam, maar de thuisploeg meteen langszij zag komen. Even later was er voor de Werkendammers, dankzij een eigen doelpunt, weer een voorsprong, maar ook deze maal kwam de thuisploeg snel terug. Vlak voor het rustsignaal kwam ZVV Ede voor de eerste maal op voorsprong,

Na rust geen sterk begin van CFM/Transito, waardoor ZVV Ede al snel op 4-2 kwam. Het wedstrijdbeeld was er daarna ook niet meer naar dat CFM/Transito nog terug ging komen in de wedstrijd. Op de 7-3 overwinning van ZVV Ede was dan ook niet meer dan terecht te noemen.

De volgende mogelijkheid op drie punten voor CFM/Transito is op 15 maart. Tegenstander in Rijssen is dan Excelsior'31.

Doelpuntenmakers CFM/Transito: Fabian van Horssen, eigen doelpunt tegenstander (2).

(verslag: CFM/Transito)