Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Dilettant onderuit bij FC IJsselmonde

25 mei 2019, 20.33Verslag

KRIMPEN A/D LEK – Dilettant speelde een prima eerste helft, maar liet daarna de teugels vieren. FC IJsselmonde profiteerde van die inzinking en won uiteindelijk met 4-2 op het warme kunstgrasveld.

Dilettant trad vanwege blessures aan met een gelegenheidselftal, dat niettemin 45 minuten prima veldspel op de mat legde. Dat werd uitgedrukt in treffers van Marnix van den Adel en Remco Mulders.

IJsselmonde liet dat niet op zich zitten en sloeg toe toen Dilettant wegdommelde. In de slotfase werd 1-2 omgezet in 4-2.

Bij Dilettant gaat Max Rikkelman in een lager elftal verder en heeft Jeffrey Schoevers aangegeven met voetbal te willen stoppen. Van DCV komt spits Damian Brussee over.