Dilettant in voorlaatste minuut onderuit tegen Charlois

09 feb 2019, 22.30Verslag

KRIMPEN A/D LEK – Dilettant ging in de 89ste minuut alsnog onderuit tegen koploper Charlois. Toen dwarrelde de bal met de harde wind over de Krimpense doelman: 2-3.

Daarvoor was er sprake van een levendig en sportief duel waarin Dilettant een 0-2 achterstand wegpoetste door doelpunten van Jesper van den Adel en Remco Mulders: 2-2.

De late tegengoal zorgde voor enige teleurstelling bij de thuisclub, maar over hun spel waren de rood-witten niet ontevreden. ,,Na zo'n leuke wedstrijd kan je leven met een dergelijke nederlaag”, aldus spits Jesper van den Adel.