Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Doek valt voor GJS: degradatie naar tweede klasse

18 mei 2019, 21.30Verslag

Wat er al wekenlang zat aan te komen is vandaag definitief geworden: GJS is gedegradeerd naar de tweede klasse.

Na de wedstrijd was er feest bij Montfoort en GJS deed dapper mee. Quincy Bartens pakte tot tweemaal toe de microfoon en hield het feest gaande. Omdat de chauffeur van de bus in de file had gestaan moest hij even rust houden voordat hij terug kon rijden naar Gorinchem. Hierdoor bleef GJS  nog wat langer hangen in Montfoort.

De wedstrijd begon een kwartier later, vanwege de file bij Gorinchem. Over de wedstrijd zelf kunnen we kort zijn. Zowel voor als na de rust kreeg GJS één kans. Voor de rust schoot Nordin el Hassani te gehaast en de bal ging ver naast en na de rust schoot Louis Damen knap op doel, maar de bal ging in het zijnet. De rust brak aan met een 3-0 voorsprong voor de thuisclub door doelpunten van achtereenvolgens Bart Roelofs, Joey van Ede en opnieuw Bart Roelofs.

Na de rust brachten Danny van Loen en Nicolai Verbiest de stand op 5-0. In de rust werden Jan Paul Nieuwersteeg en Nordin el Hassani vervangen door Ben Vissers en Louis Damen. In de tweede helft viel Rob van den Boom geblesseerd uit en werd vervangen door Joey van der Wal.

Zaterdag speelt GJS thuis de laatste wedstijd tegen Heerjansdam, Aanvang 14.30 uur.

Embedded rich media on Twitter

Embedded rich media on Twitter

Embedded rich media on Twitter

(verslag: GJS)