Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drechtstreek feest ondanks nederlaag

18 mei 2019, 18.58Verslag

Drechtstreek vierde zaterdagmiddag en -avond zijn handhaving in de tweede klasse.

"De doelstelling is bereikt", stelde trainer Bart Toom tevreden vast. "Dat we vandaag met 2-0 van Zwaluwe verloren hebben, doet daar niets aan af. De opluchting over de goede afloop van het seizoen overheerst."

Bedankje
Drechtstreek kwam tegen Zwaluwe door twee persoonlijke fouten aan zijn 2-0 verlies. Zelf schepte de Toom-brigade amper mogelijkheden om nog iets terug te doen. Omdat 'buurman' Papendrecht diezelfde middag met 3-1 van Brederodes won, kon die laatste ploeg Drechtstreek niet meer achterhalen op de ranglijst. "We bedanken Papendrecht en hopen, mocht men op Het Slobbengors promotie mislopen, komend jaar weer op twee mooie derby's", besloot Toom.