Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drechtstreek fors onderuit bij Tricht

20 apr 2019, 21.08Verslag

TRICHT • Waar Drechtstreek zich zaterdag al rechtstreeks veilig had kunnen spelen in de 2e klasse F, liep de ploeg van interim-trainer Bart Toom tegen een fikse nederlaag op. Tricht won in het eigen dorp met 4-0.

Dankzij een flinke knal van afstand kwam Drechtstreek vlak voor het rustsignaal op een 1-0 achterstand. Nadat een kwartier na rust ook de 2-0 nog viel, liep de thuisploeg vrij eenvoudig uit naar 3-0 en 4-0. Volgens Toom een terechte nederlaag voor zijn manschappen. “Het zat er vandaag gewoon niet in. We raakten via Max Vogelaar bij een 1-0 achterstand nog wel de lat, maar veel dichterbij zijn we niet gekomen.”

Met nog drie duels te spelen houdt Drechtstreek vooralsnog Brederodes, NOAD’32 en Zwaluwe onder zich. Directe handhaving is dan ook waar de Toom-elf zich voor nu op focust. “En met alle perikelen waarmee we dit seizoen te maken hebben gehad, zou dat een prima prestatie zijn”, aldus Toom.