Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drechtstreek laat twee keer voorsprong glippen en verliest

06 apr 2019, 18.42Verslag

HEUKELUM - Met 0-2 en met 1-3 voor staan en dan toch met 4-3 verliezen; da's balen! "Dat kun je wel zeggen", vond ook Drechtstreek-trainer Bart Toom na het 4-3 verlies van zijn team uit bij Heukelum.

De Papendrechters slaagden er via Jillroy Ruiz en Yunus Ekiz in om in de eerste helt op een prettige 0-2 voorsprong te komen. Kort na de pauze maakte Heukelum de 1-2, waarna de gasten uit een fraai uitgevoerde counter op 1-3 kwamen dankzij aanvaller Ties van Aggelen.

"Dat was het moment waarop ook ik dacht dat er niets meer fout kon gaan", erkende Toom. "Maar die gasten van Heukelum bleven in een goed resultaat geloven en zetten ons met opportunistisch pressievoetbal volledig vast op eigen helft. Dat leidde tot de 2-3 en de 3-3 en uiteindelijk zelfs tot de winnende treffer. Rolin Notenboom kreeg diep in blessuretijd nog de kans om 4-4 te scoren, maar hij stuitte in een één-tegen'-één situatie op de keeper van Heukelum. Echt jammer, want alles bij elkaar hadden we recht op een punt."