Drechtstreek pakt punt bij koploper

24 nov 2018, 20.10Verslag

ZWIJNDRECHT - Drechtstreek toonde zich in de uitwedstrijd bij koploper Pelikaan in positieve zin andermaal onherkenbaar. De ploeg die enkele weken geleden nog alle kenmerken van en 'ziek vogeltje' vertoonde, speelde een prima partij die via 1-1 een dik verdiend punt opleverde.

De enige Papendrechtse goal kwam van de voet van Ties van Aggelen, ditmaal in de spits geposteerd. Na rust maakte Pelikaan gelijk.

Bij Drechtstreek vielen Mark Kunst en Dion Warner geblesseerd uit