Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drechtstreek zakt richting degradatiezone

23 mrt 2019, 20.58Verslag

PAPENDRECHT - Drechtstreek zal nog alle zeilen moeten bijzetten om zich rechtstreeks te handhaven in de tweede klasse F.

De Papendrechters hadden thuis tegen degradatieconcurrent Brederodes goede zaken kunnen doen, maar het tegenovergestelde gebeurde: men verloor met 1-2 en is daarmee meegezogen in de zone waarin geen enkele club wil verblijven.

Richard van Hoek Fotografie

"Een dure nederlaag", stelde trainer Bart Toom vast. "Bij winst hadden we Brederodes op afstand kunnen zetten. Dat is niet gebeurd en dat betekent dat er op de komende zeven finales nog meer druk komt te liggen. Te beginnen zaterdag tegen Heukelum." 

Embedded rich media on Twitter

In het duel met Brederodes begon Drechtstreek nog alleraardigst met een snelle 1-0 van Mark Kunst. Enkele minuten later was het alweer 1-1, waarna Brederodes uit een discutabel verkregen strafschop vlak voor rust op 1-2 kwam. Na de pauze viel er op kansengebied niet veel meer te beleven omdat Drechtstreek de spierbundels miste om het Viaanse bastion te slopen.

(foto: Piet van Beest)