Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drechtstreek zet reuze-stunt neer

16 feb 2019, 19.45Verslag

AALST - Van alle amateurvoetbaluitslagen van dit weekeinde was de 1-5 van laagvlieger Drechtstreek bij titelkandidaat Roda Boys misschien wel de meest spectaculaire.

"Daar reken je niet op",  toonde ook Drechtstreek-trainer Bart Toom zich verrast. "Vooraf had ik tegen mijn half fitte speler Mark Kunst gezegd dat 'ie zaterdag beter nog wat extra rust kon pakken, omdat de partij van komende week tegen NOAD'43 veel belangrijker was dan een uitduel met Roda Boys. Die laatste pot zou niets te halen zijn. Nou, je hebt gezien hoe het is gelopen!"

(foto: Gerald van Zanten)

Drechtstreek kwam tot twee keer toe op voorsprong door Ties van Aggelen (0-1 en 1-2) en zag Rick Lodder, Dion Warner de Ton Groffen de vijf vol maken.

Embedded rich media on Twitter