Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Drechtstreek ziet debutant scoren

19 jan 2019, 21.38Verslag

Even leek het erop dat de debuterende A-junior David Kluver Drechtstreek een driepunter ging bezorgen tegen Brederodes. De laagvlieger uit Vianen slaagde er echter toch nog in om op gelijke hoogte te komen. Die 1-1 werd ook de eindstand.

"Op zich jammer," vond Drechtstreek-trainer Bart Toom. "Maar we bleken in de tweede helft niet helemaal bestand tegen een stormloop van de thuisploeg. Dus doen we het maar met een gelijkspel. Op zich niet eens een slecht resultaat als je weet dat we met zes invallers, onder wie twee jongens van het tweede elftal een een jonge uit A1, moesten aantreden. Bovendien zijn we alweer zes duels ongeslagen; da's toch ook niet verkeerd."