-->

Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Druiven zijn erg zuur voor VVAC in Giessenburg

12 mei 2018, 19.42Verslag

GIESSENBURG - In een leuke en hete derby trok Peursum tegen VVAC aan het langste eind: 3-2. De doorgaans zo rustige trainer Marten Boverhof van de Putbewoners moest voortijdig de bank verlaten. Hij kreeg rood nadat hij fel reageerde bij een vermeend buitenspeldoelpunt.

"Het was gewoon een meter buitenspel en toen liepen bij mij even de emoties hoog op", vertelde de oefenmeester. "Eerder dit seizoen hadden we al eens scheidsrechter Van Dalen en toen gebeurde iets soortgelijks (Van Daalen keurde toen een goal goed die drie meter buitenspel was; daar waren vriend en vijand het over eens, red.)."

Embedded rich media on Twitter

Zijn collega Denny van Geffen maakte het weinig uit of het nu buitenspel was of niet, hij vond de zege verdiend. "Eindelijk pakken we de winst in een derby. Het zat vandaag eens een klein beetje mee." Dat laatste klopt, want VVAC mikte nog een vrije trap op de lat.

Uit corners kopten Roland Bos en Joran Houweling voor VVAC raak.

(foto: Rick den Besten)

Omdat Rody Korevaar tussendoor scoorde was de ruststand 1-2. De vermeende buitenspelgoal was van Mitchel Huisman, waarna Martijn Rietveld de winst aan Peursum schonk.

VVAC bewees zich hiermee, een week na de mooie overwinning op Groot-Ammers, een bijzonder slechte dienst. De groenwitten hebben een betere uitgangspositie voor de nacompetitie nu niet meer in eigen hand.

(foto: Rick den Besten)