Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

DSC blijft in een flow

11 mrt 2019, 19.09Verslag

DEN BOSCH - DSC dendert maar door. De koploper van 4E knoopte er een twaalfde zege aan vast. Wilhelmina moest er met 0-2 aan geloven.

Dat gebeurde in een matig duel. “Eigenlijk hadden we niet moeten spelen met zulk weer. De wind was zo bepalend. Maar goed, we hebben drie punten”, aldus DSC-trainer Roland Timmermans.

Bas Vos scoorde zowel voor als na rust. Bij zijn eerste doelpunt profiteerde hij van een foutje van de Wilhelmina-keeper en twintig minuten voor tijd schoot hij de bal uit een vrije trap binnen.

DSC heeft nu zeven punten voorsprong op Maliskamp, dat niet in actie kwam. Een vertekend beeld, want de Kerkdrielenaren hebben twee wedstrijden meer gespeeld dan de directe concurrent. “Als je zelf blijft winnen is het altijd goed”, weet Timmermans dat de druk nu bij Maliskamp ligt.