Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

DSC krijgt ‘voetballes’ en vliegt uit bekertoernooi

13 nov 2017, 19.58Verslag

KERKDRIEL – Voor DSC is het bekeravontuur voorbij. De Kerkdrielenaren kunnen zich volledig gaan richten op de competitie, nadat zondag met 7-2 werd verloren van BMC.

Al bij rust had de ploeg uit Berlicum een 4-0 voorsprong opgebouwd en die liep in de tweede helft op tot 6-0. Daarna was het woord dan toch aan de vierdeklasser, die via Freek Boeren de 6-1 aantekende. Nadat de nummer twee van de derde klasse C ook nog de 7-1 had gemaakt zorgde Bas Vos met een fraaie vrije trap voor de laatste goal van de wedstrijd.

DSC-trainer Arian Meeuwsen zag dat zijn ploeg zondagmiddag een paar maatjes te klein was: “Het had wel 15-2 kunnen zijn. Ik heb BMC na afloop maar bedankt voor de voetballes.”

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer overDSC