DSC meldt zich in 4E aan kop

11 feb 2019, 20.38Verslag

DEN BOSCH - DSC is sinds zondag de nieuwe koploper in 4E. Door een 1-5 zege op nummer laatst OSC’45 en het puntenverlies van Maliskamp en RKTVC staan de mannen van trainer Roland Timmermans op pole-position.

Voor rust wilde het met de ploeg uit Kerkdriel nog niet erg vlotten. DSC wist wel door Bas Vos de leiding te nemen (0-1) maar de thuisclub worstelde zich langszij (1-1).

Na rust was het snel bekeken. Tim Coset, Menno van de Griendt, Ton Burg en debutant Stan Verweij maakten toen korte metten met de Bosschenaren.

Zondag wacht DSC op eigen veld Maliskamp dat een puntje minder heeft maar ook een wedstrijd minder heeft gespeeld. DSC-trainer Roland Timmermans rekent zich allemaal nog niet rijk en wil met beide benen op de grond blijven. “Op dit moment staan we bovenaan. Maar de weg is nog heel lang. We zitten nog niet op de helft van de competitie. Uiteraard is zondag een interessante wedstrijd.”