Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

DSC moet in extra tijd twee punten uit handen geven

12 mrt 2018, 19.10Verslag

KERK-AVEZAATH - Een wedstrijd duurt altijd negentig minuten en ietsje langer. DSC ondervond het zondag ook tegen Teisterbanders.

Tot in de extra tijd koesterden de mannen uit Kerkdriel een fraaie driepunter maar toen sloeg de thuisclub alsnog toe. Dat gebeurde vanaf de stip omdat DSC-keeper Tom van Geffen obstructie zou hebben gemaakt.

“Maar dat was allemaal heel discutabel”, keek DSC-trainer Arian Meeuwsen terug op het duel. “De scheidsrechter twijfelde ook lang en liet zich denk ik een beetje beïnvloeden.” 

Uit de strafschop wist Teisterbanders op gelijke hoogte te komen. In de eerste helft had DSC de score geopend via Ton Burg (0-1) nadat een schot van Bas Vos tegen de paal was geketst. Burg scoorde uit de rebound.