Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

DSC wint dankzij Vos en De Groot ruim van HHC’09

21 aug 2016, 21.44Verslag

KERKDRIEL – DSC heeft zondag een eclatante 5-0 bekerzege op HHC’09 geboekt. Bas Vos scoorde driemaal, Jeroen de Groot was twee keer trefzeker voor de ploeg van trainer John Laponder.

Vooraf was het de bedoeling dat DSC het in Heusden tegen de zondagvierdeklasser zou opnemen, maar omdat de kleedkamers aldaar nog worden verbouwd, vond de wedstrijd plaats op sportpark Ipperakkeren.

Daar kwam de ‘thuisploeg’ na een half uur op voorsprong door een goal van Bas Vos. Daarna kwam Jeroen de Groot tweemaal tot scoren, waarmee hij de ruststand op 3-0 bepaalde. Vos benutte in de tweede helft nog een pingel en diezelfde Vos completeerde twintig minuten voor tijd zijn ‘valse’ hattrick.

Dinsdag speelt DSC om 20.00 uur in en tegen Kerkwijk het tweede bekerduel.