Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

DSS’14 buigt 1-3 ruststand om in 4-3 zege

02 dec 2018, 19.29Verslag

HEESSELT – DSS’14 speelde tegen nummer drie Ruwaard een puike partij. Toch zag het er halverwege de wedstrijd niet naar uit dat dit punten zou opleveren. De gasten stonden met 1-3 voor. “We waren voetballend beter, maar maakten wel een paar cruciale foutjes”, zag leider Kees de Vries. 

Na de 0-1 maakte Sander van Alphen na een goedlopende aanval nog gelijk, maar vlak voor rust scoorden de gasten uit Oss twee keer. “In de rust geloofde iedereen er zeker nog in. We wisten dat het nog kon”, zei De Vries.

Strafschop
Jeffrey de Kock, die voor rust een treffer afgekeurd zag worden, maakte de 2-3. Twintig minuten voor tijd benutte Delano Makantanis een strafschop, na een overtreding van de doelman op Van Alphen. In de hectische slotfase knalde Ferry Hellingerwerf op de paal.

In de laatste minuut pakte DSS’14 na lange tijd eindelijk weer eens een zege. Vanuit een haast kansloze hoek kreeg Van Alphen de bal nog tussen de palen: 4-3.