DSS’14 nipt langs MOSA’14

12 mei 2019, 19.11Verslag

HEESSELT – DSS’14 boekte tegen MOSA’14 zijn tweede zege op rij: 1-0.

Voor rust gebeurde er vrij weinig in Heesselt. Dat was in de tweede helft wel anders. “Die was leuk om naar te kijken”, vond leider Kees de Vries. “Er was strijd en er waren kansen over en weer.”

Doelman Dylan van Bekkum hield DSS’14 in die tweede helft regelmatig op de been. Daardoor kon Luke van Velzen zich tot matchwinner kronen. Hij nam de enige treffer van de wedstrijd voor zijn rekening.

“De liefst elf minuten extra tijd waren spannend, maar gelukkig trekken we hem over de streep”, constateerde De Vries tevreden.