Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

DSS’14 onderuit in Zoelen

10 feb 2019, 19.46Verslag

ZOELEN – DSS’14 ging met 3-0 onderuit bij SCZ. DSS-leider Kees de Vries zag dat zijn ploeg de kansen kreeg om meer uit de wedstrijd te halen. “SCZ was misschien wel de wat betere ploeg, maar qua kansen hadden we meer verdiend dan dit. Maar dode spelmomenten doen ons de das om.”

In de allerlaatste seconde van de eerste helft kwam de thuisploeg uit een hoekschop op voorsprong. In de tweede helft waren Bas van Driel, Robin Stappershoef en Iwan Ortiz dicht bij een doelpunt. 

“Toen hadden we op 1-1 moeten komen. Dan moet ik nog zien hoe het daarna loopt”, zei De Vries. Een kwartier voor tijd vloog een vrije trap van de thuisploeg binnen. Niet veel later viel ook nog de 3-0