Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

DSS’14 stelt teleur met 0-1 derbyverlies

24 dec 2018, 13.13Verslag

HEESSELT – DSS’14 stelde zondag in de miezerige regen teleur door thuis de derby tegen de laaggeklasseerde nabuur Wadenoijen met 0-1 te verliezen. Daarmee verzuimde DSS’14 zo vlak voor de winterpauze om de positie in de vijfde klasse verder te verbeteren.

Wadenoijen voetbalde zondag beter en nam door een doelpunt van Tijn Toenders met een kopbal al vroeg met 0-1 de leiding. Keeper Dylan van Bekkum voorkwam voor de thuisclub een grotere achterstand. Topscorer Sander van Alphen, Ferry Hellingerwerf en Robin Stappershoef misten voor DSS’14 kansen op de gelijkmaker.

Ook na rust bleef het als voorlaatste geplaatste Wadenoijen verrassend de betere ploeg en DSS’14 mocht na een zwakke tweede helft nog blij zijn dat de nederlaag tot 0-1 beperkt bleef.