Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Dubbel pech voor onfortuinlijk Rhelico: Olivier Rademaker breek kuitbeen

09 feb 2019, 22.27Verslag

GROOT-AMMERS – Dat Rhelico na het bezoek bij Groot-Ammers met lege handen vertrok, was niet opzienbarend. Het verschil was echter klein en over het voetballende deel was trainer Olav van Rijkom best tevreden. “Het 2-1 verlies is dan misschien wel zuur, maar veel erger is de zware blessure van Olivier Rademaker”, zei Van Rijkom.

Na een halfuur spelen viel Rademaker zwaar geblesseerd uit. Hij werd met een ambulance opgehaald van sportpark Gelkenes en bleek later zijn kuitbeen te hebben gebroken. “Uiteraard vooral heel vervelend voor hemzelf, maar ook voor ons, want hij is een belangrijke speler”, zei Van Rijkom.

(foto: Annemieke van As)

Onzeker
Rhelico verkocht zijn huid duur tegen de titelkandidaat. Na de 1-0 trok Sander Noom de stand weer gelijk. Tien minuten na rust maakte de thuisploeg de 2-1. “We hebben het gewoon goed gedaan. We hebben nog mogelijkheden gehad om een punt te pakken en Groot-Ammers werd ook was onzeker. Jammer dat het ons geen resultaat oplevert”, besloot Van Rijkom.