-->

Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Dubbele pech Kozakken Boys na 1-2 verlies tegen Kon. HFC

21 apr 2018, 22.29Verslag

WERKENDAM - Kozakken Boys had een slechte zaterdag. Het verloor zelf met 1-2 van Kon. HFC, maar ook koploper Katwijk leed een nederlaag bij De Treffers met 2-0.

Dus vergaten de Werkendammers de titelrace nieuw leven in te blazen. Al binnen de minuut kwam Kozakken Boys met 0-1 achter na een fout van verdediger Jeffrey van Nuland. Vervolgens kreeg de thuisclub wel de kansen op de gelijkmaker, maar zelfs een inzet van Ahmed Mendes Moreira kwam er nog binnenkant paal uit.

Kort na de rust volgde de tweede dreun, nadat er opnieuw werd geklungeld. Kon. HFC profiteerde met de 2-0. Kozakken Boys bleef wel proberen de zaken nog te keren, maar de 1-2 vier minuten voor tijd van Gwaeron Stout was mosterd na de maaltijd.