Duel Stolwijk gestaakt na wanordelijkheden

07 okt 2018, 19.08VerslagUpdate

STOLWIJK - Het duel van Stolwijk tegen NOCKralingen uit Rotterdam is bij een 2-0 stand in het voordeel van de thuisclub gestaakt.

De trainer van de gasten kreeg in de 83ste minuut rood van de scheidsrechter en bij het verlaten van het veld kreeg hij het aan de stok met toeschouwers. De Rotterdamse vlaggenist verloor ook zijn zelfbeheersing en deelde klappen uit aan een Stolkse fan en aan de scheidsrechter, die de wedstrijd meteen staakte.

Stolwijk, dat zijn eerste twee duels won, startte prima en kwam in de eerste helft door een doelpunt van Chris Both, die een voorzet van Nick Stoppelenburg verzilverde aan de leiding. Na rust kreeg Stolwijk het moeilijker, maar de ervaren Joost van Niekerk wist de marge te vergroten tot twee.

,,Op zich was het een sportieve wedstrijd,” vertelde Van Niekerk, ,,maar na de wanordelijkheden aan de zijkant van het veld hield de scheids het voor gezien.”