Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Dussense Boys moet het afleggen tegen WDS’19

04 dec 2017, 19.58Verslag

BREDA - Dussense Boys liep zondag tegen een nederlaag aan. WDS’19 was net een tikkeltje beter: 3-2.

Aanvankelijk hadden de Dussenaren nogal moeite met het oude kunstgrasveld van  WDS. ,,Dat was inderdaad zo maar dat neemt niet weg dat we niet goed speelden”, stak trainer Antoine Hoevenaren ook een hand in eigen boezem. ,,We hadden wel wat tijd nodig om aan de mat te wennen. De thuisclub kwam ook op 2-0 mede omdat zij de duels wel wonnen.”

Lars Branderhorst zorgde voor rust nog voor een meevaller door de aansluitingstreffer te maken (2-1). Hoevenaren: ,,In de tweede helft zijn we er volle bak in gegaan. We keken uit naar de 2-2 maar prompt valt de goal aan de andere kant.”

André Segeren zorgde er kort voor tijd voor dat de bezoekers terug kwamen (3-2). Er ontstonden nog een paar goede kansen voor de mannen van Hoevenaren maar de soep was voor Dussense Boys op.