Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Dussense Boys spoelt afgang tegen Boeimeer weg met ruime zege op VCW

28 apr 2019, 19.57Verslag

DUSSEN - Dussense Boys had nog wat goed te maken voor de nederlaag afgelopen dinsdagavond bij Boeimeer met 5-4, nadat de Dussenaren bij de rust nog op 0-4 stonden. Tegen VCW draaiden de Dussenaren de rollen om en wonnen met 1-4.

Op de ranglijst bleven de Dussenaren staan op de negende plaats, wat alleszins acceptabel is. “Ik verwachtte een reactie op het gebeurde bij Boeimeer en dat hebben ze uitstekend gedaan. Jammer was wel dat we nog een doelpunt tegen kregen”, aldus trainer Antoine Hoevenaren.

In Wagenberg opende Frank de Wit de score en verdubbelde Lars Branderhorst naar 0-2 rond het halfuur. Na de rust trok Harry Sassen de score op naar 0-3 en maakte André Segeren er 0-4 van. Een kwartier voor tijd kreeg VCW nog een penalty, waaruit de eindstand op 1-4 werd bepaald.