Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Dussense Boys wel de complimenten, maar geen punten

15 apr 2018, 19.05Verslag

DUSSEN - Dussense Boys bood zondag koploper Irene’58 uitstekend partij, maar stond na afloop wel met lege handen.

Bij 4-3 in de slotminuten hadden de Dussenaren nog een strafschop voor Mart van Mook verdiend, maar de scheidsrechter legde de bal er vreemd genoeg buiten. In de laatste minuut scoorde Irene’58 voor de statistieken nog de 5-3. Dus was het toch wat zuur voor de Dussenaren.

“Een punt was meer dan verdiend geweest”, vond trainer Antoine Hoevenaren. Voor de rust kwam Irene’58 op 1-0 en egaliseerde Harry Sassen naar 1-1. Na de 2-1 was een omhaal van André Segeren goed voor de 2-2. Na de rust kwam Dussense Boys zelfs op 2-3 door Segeren. Die werd nog gevolgd door de 3-3. In de slotminuten haalde Irene’58 het potje nog uit met de al genoemde 4-3 en 5-3.