Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Eerste thuiszege SPV’81

11 mei 2019, 20.13Verslag

SPV’81 boekte dankzij een 2-0 zege op Moerkapelle zijn eerste thuisoverwinning en deed tegelijkertijd de rode lantaarn over aan de Rijnstreek, dat verloor.

De defensies van beide ploegen gaven voor rust nauwelijks kansen weg in een wedstrijd, waarin de wind, die dwars over het veld waaide, het spel bemoeilijkte.

In de tweede helft gooide de thuisclub de schroom van zich af. Sander Koolwijk opende de score op aangeven van Nick Spelt.

,,Het was zo’n wedstrijd, waarin de club die het eerste zou scoren de drie punten kon pakken,” aldus SPV-trainer Geert Alblas. ,,Na de voorsprong bleven mijn spelers bij de les. Het lukte Moerkapelle niet om gevaarlijk te worden. Nadat Thomas Spelt en Sander Koolwijk geen geluk hadden in de afwerking, schoot Martijn de Heer de bal uit een vrije trap in de kruising. Gelukkig zijn we nu geen hekkensluiter meer.”