Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Eindelijk mazzel voor De Alblas

08 okt 2016, 18.44Verslag
(foto: Ad Trapman)

OUD-ALBLAS - De Alblas kon tot zaterdag geen moment bogen op mazzel. Maar de wedstrijd tegen IFC zorgde voor een breuk met het verleden. De ploeg van trainer MIchel de Raad won fortuinlijk met 3-2 van de jonge Hendrik-Ido-Ambachters.

"Da's ook wel eens lekker", glimlachte De Raad na afloop van het boeiende duel met de promovendus. 'Ons zat het tot dusverre dit seizoen niet mee als het ging om 'geluk'. Dat hadden we nu wel. Deze wedstrijd had immers gemakkelijk in een gelijkspel kunnen eindigen. Sterker nog: we hadden 'm zelfs kunnen verliezen!" In de eerste helft zag het daar overigens niet naar uit. De Alblas speelde goed en kwam via Richard van den Berg op 1-0.

Vlak voor rust maakten de gasten gelijk. In het eerste kwartier na de pauze duwde IFC de thuisclub diep terug op eigen helft en was het wachten op de 1-2. Die viel in de 75e minuut. Kort daarna bezorgde Jeffrey Gelderblom De Alblas de gelijkmaker. In de 90e minuut tikte Richard van den Berg de o zo belangrijke 3-2 binnen