Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Eindelijk weer winst voor WNC

24 nov 2018, 19.36Verslag

NIEUWEGEIN – Op bezoek bij concurrent Geinoord heeft WNC eindelijk weer eens gewonnen. Na een 0-0 ruststand maakten de Waardenburgers in de tweede helft in rap tempo het verschil: 0-4.

“Het zat er al een tijdje aan te komen en we hebben er lang op moeten wachten. Maar vandaag moesten we ook gewoon winnen. Dat is niet eenvoudig, want dat gold voor hun net zo goed”, zei trainer Cor Prein.

Voordat WNC na rust op voorsprong kwam, had ook Arjen Kaasjager zijn ploeg al een aantal keer goed gered. Willem Paul van der Heijden tekende voor de 0-1. Kort daarna maakte René van Soelen er 0-2 van.

“En toen hebben we goed doorgedrukt, waardoor we het laatste kwartier eindelijk eens rustig konden zitten”, zei Prein. De broers Joel en Nehemia Sanaky maakten voor WNC de twee laatste treffers.