Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

EM Kantoorsystemen Cup is voor GJS

10 jun 2019, 19.00VerslagUpdate

SLEEUWIJK - Het vierde Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup is maandag in Sleeuwijk gewonnen door GJS. In de finale werd Kozakken Boys 2 met 5-2 verslagen.

GJS besliste de eindstrijd in feite al voor rust door een 4-0 voorsprong te nemen. Sjors Hendriks, Niels Hofman, Nordin el Hassani en Ruud Bos waren de doelpuntenmakers.

Na rust bracht Johnny Lommers met twee treffers de spanning terug, maar invaller Bjorn Barten maakte aan alle 'onzekerheid' definitief een einde. Eindstand 5-2.

Bart Stoutjesdijk Fotografie

GJS ontving als winnaar een waardecheque van 3500 euro voor een trainingskamp in het buitenland, Kozakken Boys 2 kreeg een waardecheque van 1500 euro voor een trainingskamp in binnen- of buitenland, beschikbaar gesteld door EM Kantoorsystemen en Trainingskampen.nl.

UPDATE

GJS-trainer Cees Lagendijk was content: “Er was 3500 euro te verdienen en wij nemen ze dankbaar in ontvangst”, aldus de opgewekte coach. “Bovendien wil je finales altijd winnen. Het probleem was dat je het als eerste elftal nooit goed kan doen tegen een tweede elftal. Want win je met 4-0, dan zegt iedereen, dat is logisch. Nu was het na een uitstekende eerste helft 4-0. Dan weet je dat je het in de tweede helft even lastig krijgt. Er vielen voor Kozakken Boys 2 twee goals en ze kregen weer de drive. Ik dacht al: het zal toch niet waar zijn, maar gelukkig hebben we daarna niet veel meer weggegeven. De 5-2 was prima”, had de trainer van GJS ook de complimenten voor Kozakken Boys 2. “Ze hebben heel veel strijd en inzet getoond.”

Hoog tempo
Op papier moest het te doen zijn voor GJS tegen Kozakken Boys 2. De Dalemmers begonnen in een hoog tempo en zetten meteen veel druk. De Werkendammers wisten zich er even geen raad mee. Binnen tien minuten produceerde Sjors Hendriks na een soepel èèn tweetje de 1-0. Nadat Niels Hofman een vrije trap binnen kegelde werd het binnen het kwartier al 2-0. Kozakken Boys kon er niet meer dan een schietkans voor Johnny Lommers tegenover stellen.

Op het half uur was het al 3-0 middels Nordin El Hassani. Voor de rust kopte Ruud Bos ook de 4-0 binnen.

Na de rust toonde Kozakken Boys meer flair. Meteen schoot Johnny Lommers via de muur een vrije trap binnen voor de 4-1. Even later bracht Lommers de score zelfs terug naar 4-2. Rafael Narley miste de aansluitingstreffer en kwam GJS niet meer in de problemen. Twintig minuten voor tijd gaf invaller Björn Barten bij zijn eerste balcontact de Werkendammers de genadeslag met de 5-2.

Bart Stoutjesdijk Fotografie

Niet met lege handen
Kozakken Boys 2 stond niet met lege handen. De Werkendammers kregen voor de tweede plaats een waardecheque van 1500 euro. Over het verlies was aanvoerder Toine van der Pijl wel teleurgesteld. “Het is mooi om een finale te spelen, maar je gaat de finale in om te winnen. De eerste helft waren we gewoon niet scherp en fel genoeg. De tweede helft hebben we er nog een wedstrijd van gemaakt. Dat we een cheque krijgen van 1500 euro is lekker, maar vooraf teken je voor de hoofdprijs. Die hebben we helaas niet gehaald.”

Embedded rich media on Twitter