Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

FC Perkouw doet goede zaken

18 mei 2019, 21.16Verslag

FC Perkouw won in Rotterdam met 1-6 van hekkensluiter Excelsior en staat met nog een wedstrijd te gaan aan de leiding in de derde periode.

Een rake kopbal van Dennis Bodegom leek de voorbode van een hoge score, maar de thuisclub verzette zich met woord en daad. De arbiter moest het duel even staken vanwege te heftig commentaar op zijn leiding. Na die afkoelingsperiode was Perkouw niet in staat zijn voorsprong uit te bouwen.

,,In de tweede helft hing zelfs de gelijkmaker in de lucht,” aldus verdediger Maarten Adriaanse (33), die mogelijk zaterdag tegen Lekkerkerk zijn laatste wedstrijd speelt. ,,Julian van Lith zette ons met zijn score weer op de goede weg. Bovendien liet de thuisclub het toen lopen. Door goals van Kevin Guttink, Arie Plug en twee van mij liepen we uit naar 0-6. In de slotfase redde Excelsior nog de eer. Als het ons lukt via de nacompetitie te promoveren naar de tweede klasse, plak ik er nog een seizoen aan vast.”