Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

FC Perkouw komt met de schrik vrij

11 mei 2019, 20.11Verslag

FC Perkouw speelde zich dankzij de 5-2 zege op IJVV De Zwervers uit Rotterdam-IJsselmonde zo goed als veilig en kan zelfs nog als derde eindigen.

De thuisclub startte niet sterk, waardoor de gasten - zonder gevaarlijk te worden - druk konden zetten. Daar kwam een einde aan toen een splijtende pass van Pieterjan Geneugelijk de ijverige Stefan de Goede bereikte en hij de score opende.

In de tweede helft kon Perkouw op zijn beurt niet doordrukken. Na een afgeslagen hoekschop, kwam De Zwervers via een doeltreffende counter langszij. Kort daarna kopte Maarten Adriaanse de bal in eigen doel.

,,Toen baalde ik wel even,” vertelde interim-trainer Kees Smits na afloop. ,,Gelukkig ging het team goed met de tegenslag om. De manier van elkaar inspelen; het kaatsen van de bal en het creëren van kansen gaf me voldoende vertrouwen op een goed afloop. Remco Dekker maakte al snel gelijk. Julian van Lith, Jan Smits en Stef de Goede stelden de zege veilig.”