Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

FC Perkouw laat Spirit glippen

10 feb 2018, 20.00Verslag
(foto's: Wijntjes Fotografie - John Wijntjes)

OUDERKERK A/D IJSSEL – Een doelpunt van Kevin Kriek ver in blessuretijd zorgde ervoor dat Spirit in de 93ste minuut alsnog een gelijkspel uit het vuur sleepte tegen FC Perkouw: 1-1. Daarmee kregen de bezoekers te weinig.

Trainer Harm Spijker was niet te spreken over het optreden van scheidsrechter Post, die in slotfase persoonlijk leek aan te sturen op de gelijkmaker van de 'Kanaries'. ,,Hij floot louter tegen ons. We konden geen goed meer doen in zijn ogen. Het was gewoon absurd.”

Spijker gaf toe dat FC Perkouw eerder de wedstrijd had moeten beslissen. ,,In de beginfase hadden we reeds op 0-3 moeten staan. En na de 0-1 kreeg Christian Schrader een levensgrote kans. Die ballen moeten er in.”

Rood
Ook Spirit denkt met gemengde gevoelens terug aan de derby. Munsel kreeg na een forse overtreding rood in de 24ste minuut en de openingstreffer van FC Perkouw had nooit goedgekeurd mogen worden, want Ruben de Vries stond een meter buitenspel. ,,Ons spel was ver onder de maat”, foeterde Spirit-trainer Richard van Cappellen.