Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Forse winst van Hedel op Maaskantse Boys (2-5)

04 dec 2017, 19.54Verslag

MAREN-KESSEL - Een forse zege voor Hedel zondag op Maaskantse Boys (2-5). ,,Maar we begonnen slapjes tegen een fysiek sterke ploeg”, aldus Hedel-trainer Wilco van Houtum.

De 1-0 achterstand onderstreepte het negatieve begin. Gelukkig trok Bas van der Star voor rust de balans nog in evenwicht (1-1).

,,Na rust hebben we positioneel wat veranderd en pakte het bij ons beter uit”, vervolgde Van Houtum. Jelmer Toonen (2x), Bas van der Star en Lukasz Junatowski lieten de Hedelnaren op 2-5 finishen.

Zondag volgt voor Hedel koploper OSC’45. ,,Hopelijk kunnen we de goede reeks voortzetten”, aldus Van Houtum die voor een jaar bijtekende. ,,We waren er over de contractverlenging snel uit. We wilden allebei door”, legde Van Houtum uit waarom hij ook volgend seizoen bij Hedel aan het roer staat.