Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GDC blijft maar vlammen

11 mei 2019, 19.48Verslag

EETHEN - GDC blijft maar oprukken in de derde klasse D. De na de winterstop ongeslagen Eethenaren bonden zaterdag in de derby ook Sparta’30 aan de zegekar met 3-1. Daarmee rukten de Eethenaren op naar een gedeelde tweede plaats achter koploper Sleeuwijk.

En dan is het komende zaterdag GDC tegen Sleeuwijk, dus dat wordt nog spannend.

(foto: Eric Schröder)

Tegen Sparta’30 leverden de Eethenaren nog een mindere eerste helft af. Binnen 100 seconden kwamen de Andelnaren al op 0-1 door Zion Krauweel.  Op het kwartier kwam GDC langszij met de 1-1 van Joost van Rooijen.

Strafschoppen
Na de rust was GDC heer en meester. Jelle Bouman kopte de 2-1 binnen. Vervolgens kreeg GDC nog een strafschop. Eerst bewoog keeper Robin van Wijk te vroeg, die de penalty van Yami Youell stopte. Youell mocht het nog een keer proberen, maar weer stopte de Andelse keeper de strafschop.

Embedded rich media on Twitter

Vijf minuten voor tijd kreeg GDC nog een strafschop. Nu schoot Maarten van Wijlen wel raak voor de 3-1.

(foto: Eric Schröder)

Bij Sparta’30 kreeg Mike van Heukelum nog rood na zijn tweede gele kaart.