Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GDC neemt ook hoogvlieger SC Everstein te pakken

06 apr 2019, 19.26Verslag

GDC blijft het na de winterstop uitmuntend doen. De Eethenaren lieten zaterdag ook hoogvlieger SC Everstein in het stof bijten met 1-2. Daarmee bleven de Eethenaren ongeslagen na de winterstop. Daarnaast rukte GDC op naar de zesde plaats en heeft de subtop nu in het vizier.

Trainer Edin Curic had de complimenten voor zijn ploeg. “We waren gewoon de betere ploeg”, stelde de trainer van GDC. Voor SC Everstein was het verlies zuur aangezien koploper Sleeuwijk ook verloor bij NEO’25 met 1-0. Het gat met de koploper bleef vijf punten.

(foto: Eric Schröder)

Beide ploegen gingen met 0-0 de rust in. Net na de rust opende Erik den Ouden de score met de 0-1 voor GDC. Een kwartier voor tijd volgde Menno Schouten met de 0-2. Het geslagen SC Everstein kwam niet verder meer dan de 1-2.