Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GDC trekt alle registers open met spectaculaire 1-4 bij NEO'25

20 apr 2019, 18.30Verslag

GDC blijft maar verrassen. De Eethenaren zitten in een ongekende flow. Ook zaterdag werd de ongeslagen reeks van na de winterstop voortgezet. Concurrent NEO’25 werd in Sprang Capelle met een spectaculaire 1-4 bij de kraag gegrepen.

Daarmee blijft GDC op kop in de derde periode en misschien zit er nog wel meer in. Op de winst van GDC viel ook niets af te dingen. De Eetharen hadden het alleen even lastig vijf minuten tot de rust na de 1-2 van NEO’25. Na de rust hield GDC de wedstrijd in handen en eindigde op een spectaculaire 1-4.In de vierde minuut tekende Tom van Rijswijk na een voorzet van Stefan Storchart al voor de 0-1. Vervolgens werd het 0-2 door Wesley v/d Wart. Vijf minuten voor de rust kwam NEO’25 dichterbij middels Nick van Wanrooij met de 1-2 en wankelende GDC even.

Na de rust pakten de Eethenaren het echter weer goed op, al kwam de 1-3 wel voort uit een curieus moment. De keeper van NEO’25 verkeek zich op een lange bal van Joost van Rooijen. Pardoes stuiterde de bal over de keeper heen in het doel. Tenslotte maakte Menno Schouten het af voor GDC met de 1-4.