Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Gehavend Ameide kent weinig moeite met Beesd

20 aug 2016, 20.47Verslag
Martijn van der Zijden schiet de 1-2 binnen. Foto: Gerco van Oort.

BEESD/AMEIDE - Op bezoek bij Beesd had een gehavend Ameide weinig moeite om zijn eerste bekerzege van het seizoen te noteren.

Na een snelle openingsgoal van Perry Huffels en een treffer van Martijn van der Zijden vlak voor de thee, ging Ameide rusten met een 2-1 voorsprong. In het tweede bedrijf liep de ploeg van trainer Gert-Jan Westerhout uit naar 6-2 door goals van Art Kruis (penalty), opnieuw Huffels, Martijn Bakker en A-junior Harm Harteveld.

Westerhout toonde zich na afloop tevreden. "Dit was een terechte uitslag. Ik vind dat we goed hebben gespeeld en ben blij met de situaties die we vandaag beter oppakten dan tijdens de Kontaktbokaal-finale tegen VVAC."