Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Gehavend Tricht kansloos in Papendrecht

30 sep 2017, 21.11Verslag

TRICHT – Met erg veel invallers leed een gehavend Tricht in de tweede klasse in Papendrecht een duidelijke 4-1 nederlaag. In het laatste kwartier voor rust scoorde de thuisclub driemaal en kort na een tegengoal van invaller Milan de Vor halfweg na rust besliste Papendrecht met 4-1 de partij al. Komende zaterdag speelt Tricht in Gorinchem tegen SVW weer een uitmatch.

Naast de geschorste René van Soelen moest Tricht het zaterdag in Papendrecht doen zonder drie nog vakantie vierende spelers Rani Abouna, Kevin van Burk en Leroy Peelen en de geblesseerde voetballers Kevin van de Bergh en Wesley van Maurik. De rentree van Tim Hakkert na diens blessure duurde bovendien maar één helft want toen moest hij vanwege een knieblessure door Milan de Vor worden vervangen na eerst voor rust al te zijn opgelapt.

In het eerste half uur weerde het gehavende Tricht zich toch nog kranig met ondermeer een schot van Rein Bastiaanse dat net te hoog was. Leonardo Aguiar speelde de bal te ver voor zich uit zodat keeper Timo Kurpershoek kon ingrijpen. Aan de andere kant hield Trichts keeper Nicky Janssen met enkele mooie reddingen een half uur lang de nul goed vast.

Toen opende Justin Beemsterboer inlopend met een intikker toch voor Papendrecht de score: 1-0. Acht minuten later kreeg Jay Luciano voorbij de verste paal de gelegenheid zich om te draaien en voor 2-0 te zorgen. Kort voor rust werkte Ruben Lambregts de 3-0 ongelukkig in eigen Trichts doel.

Formaliteit
Na de pauze kwam Marijn Bransen eerst net iets tekort voor een tegengoal maar in de 66e minuut werd het toch 3-1. Na voorbereidend werk van Ramon van Soelen maakte invaller Milan de Vor dat doelpunt. De hoop bij Tricht werd echter al snel weer de grond ingeboord want reeds vier minuten later werd het 4-1 door een prachtig ver schot van Xavier Leenheer via de binnenkant van de paal.

De rest was een formaliteit. Tricht bracht nog wel Prebibo Okunwie en de jonge Tim van Dijken als verse krachten in het veld. Een vrije trap van Sven van Maurik werd door keeper Kurpershoek gekeerd en Ramon van Soelen schoot nog in het zijnet. Zo bleef het 4-1 en moet Tricht proberen in Gorinchem bij debutant SVW aanstaande zaterdag tot herstel te komen.

Embedded rich media on Twitter