Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GJS elimineert hoofdklasser SteDoCo vanaf de stip

14 nov 2017, 22.26VerslagUpdate

DALEM - Eersteklasser GJS is dinsdagavond toch wel verrassend doorgedrongen tot de derde ronde van het districtsbekertoernooi. Na strafschoppen werd hoofdklasser SteDoCo geëlimineerd.

"Natuurlijk wil je de volgende ronde bereiken, maar we zetten de focus nu snel op Jodan Boys", aldus SteDoCo-oefenmeester Frans Adelaar, die in Dalem begon met een aantal spelers dat minder speelminuten in de benen heeft. 

De ploeg uit Hoornaar keek halverwege tegen een 1-0 achterstand (goal Quincy Bartens) aan. Op verzoek van Adelaar ging het tempo in deel twee omhoog, met als resultaat de gelijkmaker van Jesse Wielinga. Overigens liet iets eerder Bartens de kans op 2-0 onbenut.

SteDoCo voerde na de 1-1 de druk op, maar de kansen waren niet aan de zwarthemden besteed.

In de beslissende strafschoppenserie schoot keeper Ritchie Steinmann de achtste Hoornaarse penalty op de paal. Eerder had de misser van Jay Jay Meierdres geen gevolgen, omdat GJS haar derde strafschop ook had gemist.